Informatie

Congres Risicomanagement 2017

Thema:
Van onzekere veiligheid
naar veilige onzekerheid

 

Datum
Woensdag 4 oktober 2017
Ontvangst deelnemers 09:00 - 09:45 uur
Start programma in de zaal 9:45 uur precies.
Het programma eindigt met een borrel om 16:30 uur

Locatie
Postillion Hotel Bunnik

Routebeschrijving
Klik hier voor de routebeschrijving

Prijzen
Reguliere toegangsprijs bedraagt € 299,-
Leden van NVVK, NVVA of BA&O ontvangen altijd de korting en betalen slechts € 245,-
Ook abonnees op de vakbladen (o.a. Vakblad Arbo, Praktijkblad Veiligheid & Preventie, OR informatie, ZorgInstellingen, KIZ, Sigma) en nieuwsbrieven van Vakmedianet genieten de korting en betalen slechts € 245,-.
(prijzen per persoon excl. btw)

Inschrijven
U kunt zich online inschrijven via deze link

Keuze workshops
Zodra de workshops helemaal definitief zijn, sturen wij u een e-mail waarin u uw keuze kunt aangeven. Reeds ingeschreven deelnemers hebben de eerste keuze. Schrijf daarom snel in!

Catering en parkeren
Koffie, thee, broodjeslunch en borrel inclusief.
Parkeren is gratis. U trekt wel een kaartje bij het inrijden, maar aan het eind van de dag staat de slagboom open.

Heeft u vragen?
Neem contact op met de Klantenservice van Vakmedianet:
Tel: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

 

Factuur
U ontvangt de factuur twee weken voor het congres van Vakmedianet B.V. Schrijft u zich op het laatste moment in, dan ontvangt u de factuur zo spoedig mogelijk na inschrijving. De factuur dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst betaald te zijn. Werkt uw organisatie met inkoopfacturen dan kunt u contact opnemen met:

Klantenservice Vakmedianet
Telefoon: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Annuleringsvoowaarden
Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Contact
Wilt u als deelnemer meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Judith Kleefman, via: judithkleefman@vakmedianet.nl

Partners/exposanten
Wilt u tijdens deze dag aanwezig zijn met uw stand? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met: nynke Vlaskamp, T: 06 12 74 56 62; email nynkevlaskamp@vakmedianet.nl

Organisatie
Het Congres Risicomanagement wordt georganiseerd door Vakblad Arbo en www.arbo-online.nl (onderdeel van Vakmedianet)

 

Waarom deelnemen

Tijdens deze inspirerende dag leert u samen met collega veiligheidsprofessionals alles over de laatste ontwikkelingen onder het thema: Van onzekere veiligheid naar veilige onzekerheid.

Een keur van sprekers onder leiding van Jeannette Paul laat zien welke insprirerende inzichten voor de praktijk van nu belangrijk zijn.

PE-punten

1 punt voor A&O / AH en VK

Lid van de NVVK, NVVA of BA&O?

U neemt met korting deel aan dit congres.

Inclusief gratis boek!

Tijdens deze dag ontvangt u het boek 'Alert op risico. Naar risk readiness in mensen en organisaties' van Gert van der Kolk en Thinka Bor-Reijinga.

Dit boek wordt u aangeboden door SPIE Nederland. SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie.

www.spie-nl.com

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.