Partners

Tijdens het Congres Risicomanagement met als thema "Van onzekere veiligheid naar veilige onzekerheid" zijn er diverse mogelijkheden om u als sponsor te profileren.
Wilt u invulling geven aan een kennissessie? Uw bedrijfslogo in congresuitingen, een stand?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Nynke Vlaskamp.


Nynke Vlaskamp
06 12 74 56 62
nynkevlaskamp@​vakmedianet.nl


Fusacon

FUSACON B.V.

Functional Safety Consultants Nederland ofwel FUSACON B.V. is een ingenieurs- en adviesbureau dat industriële bedrijven ondersteunt bij de implementatie van functionele veiligheid en CE-markering in hun dagelijkse praktijk.

Machines moeten in de Europese Gemeenschap zijn voorzien van een CE-markering. De certificeringsprocedure voor de CE-markering omvat onder andere: risicobeoordeling en –reductie, aanleg van een Technisch Dossier, schrijven van de gebruikershandleiding en opstellen van een EG-Verklaring van overeenstemming. FUSACON B.V. ondersteunt machinebouwers en eindgebruikers bij de verschillende aspecten van de CE-markering.

FUSACON B.V. bedient klanten in de productie industrie, voedingsmiddelen industrie, farmaceutische industrie, procesindustrie, infrastructurele werken en de transportsector.

www.fusacon.nl


PHOV

PHOV (Stichting Post Hoger Onderwijs veiligheidskunde)

PHOV geeft al meer dan 25 jaar de opleiding Veiligheidskunde. Daarnaast verzorgen wij onderwijs op het gebied van Procesveiligheid en Arbeidshygiëne (zowel op middelbaar als op Post-HBO niveau) en natuurlijk ook de MVK. Sinds 2015 is er ook een Kopopleiding A&O (Arbeid en Organisatie) te volgen voor HVK’ers en AH’ers. De PHOV is voorgekomen uit TNO, Haagse Hogeschool, Hogeschool Utrecht en Zuyd hogeschool. Door de bundeling van de krachten van deze instituten is het niveau van de opleidingen van zeer hoge kwaliteit. De docenten betrokken bij de opleidingen spelen hierbij de hoofdrol, deze zorgvuldig geselecteerde autoriteiten op hun vakgebied, helpen de cursist verder in hun kennisbehoefte! Zij ondersteunen de cursist bij het realiseren van de persoonlijke leerdoelen en het oplossen van de eigen praktijkcases. De PHOV is een stichting en heeft dus geen winstoogmerk, begrijpelijk is dan ook dat kwaliteit van het onderwijs onze grootste zorg betreft. PHOV biedt niet alleen opleidingen op open inschrijving, maar kan op basis van delen uit elke bestaande opleiding/cursus een traject op maat maken.

Gezien het grote netwerk van PHOV van professionals die werkzaam zijn op een zeer breed gebied van de veiligheidskunde zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

Aarzel dus niet, bel met 030-2318212 of mail naar: info@phov.nl

www.phov.nl

Voor wie?

  • Managers met veiligheid in hun takenpakket
  • Veiligheidskundigen
  • HSEmanagers
  • Riskmanagers
  • Preventiemedewerkers
  • Medewerkers veiligheidsregio's en risicomanagement
  • Inkopers met affiniteit veiligheid
  • Managers met affiniteit veiligheid

Lid van de NVVK, NVVA of BA&O?

U neemt met korting deel aan dit congres.

Waarom deelnemen

Tijdens deze inspirerende dag leert u samen met collega veiligheidsprofessionals alles over de laatste ontwikkelingen onder het thema: Van onzekere veiligheid naar veilige onzekerheid.

Een keur van sprekers onder leiding van Jeannette Paul laat zien welke insprirerende inzichten voor de praktijk van nu belangrijk zijn.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.